Posts

Showing posts from March, 2019

LO 27.3.2019

Heippa Tällaisia asioita: Koulupäivä päättyy tänään LO-tuokioon. Jee! Ensi viikollahan alkaa sitten 5. jakso! Käydään läpi normaalit poikkeusaikataulut. Tämäkin koulu on syrjinnästä vapaa alue. Luetaan läpi Inarin tiedote!

LO 20.3.2019

Heippa Tällaisia asioita: Vielä lisää mahdollisesta luokkaretkestä! Väittelykisa - kuka lähtee? Ensi keskiviikkona 27.3. on opettajakokous klo 13.30 alkaen joten koulupäivä päättyy kaikilla LO-tuokion päätyttyä. Terveisiä Inarilta: Hei 7.luokkien luokanohjaajat!   9C:n buddyschool -oppilaat odottavat 7.luokkalaisia joka ti ja to 12.50-13.05 välkällä b-puolen 3.kerroksen sohvilla Kysy Ysiltä -tuokiossa. Kysy mitä vaan, Ysi vastaa. Heiltä saa läksyapua, tai voi tulla vaan juttelemaan. Yllätyksiä myös luvassa. Muistakaa mainostaa lo-tuokiossa, eikä myöskään olisi pahitteeksi jos 12.50-päättyvän tunnin opettaja muistaisi muistuttaa.  Buddyschool oppilaat tunnistaa ystävällisistä kasvoista ja buddyschool-huppareista tiistaisin ja torstaisin yhden välkillä. Tervetuloa! Kiitos! Inari, Buddyschool vertaisopettajien ohjaaja

LO 13.3.2019

Image
Heippa Tällaisia asioita: Tänään keskiviikkona on luokkakohtaiset vanhempainillat klo 18 kotiluokassa eli A310. Onko oppilailla mitään aiheita, mitä vanhempien kanssa pitäisi käsitellä. Keskustelukysymys: Jos hypoteettisesti lähtisimme luokkaretkelle ysiluokalla, minne matkan pitäisi kohdistua? YO-kirjoitukset ovat alkaneet eilen tiistaina. Tämä tarkoittaa sitä, että juhlasalin läheisyydessä ei olla (opettaja tulee hakemaan lasiovien takaa) ja jos siellä ollaan, siellä ollaan SUPER hiljaa. Käynti B-puolen neljänteen kerrokseen on musiikkiluokan kautta. Kouluruokalamme tarjoaa meille maittavia ruokia ja on tärkeä osa koulupäivää. Käydään läpi liitteen ohjeistus ruokalan säännöistä. Kaikki toiminta sujuu paremmin kun yhdessä sitoudumme samoihin ohjeisiin ja näistä pidetään kiinni vaikkei valvova opettaja olisikaan selän takana! Linkki ruokalan sääntöihin löytyy TÄSTÄ . Ja lopuksi:

LO 6.3.2019

Heippa Tänään mennään koko porukalla juhlasaliin LO-tuokiolla! Mutta kotiluokan kautta! Taneli