Posts

Showing posts from May, 2019

LO 22.5.2019

Tällaisia asioita Ensi viikko on viimeinen kouluviikko! Tänään koulu päättyy LO-tuokioon. Ensi keskiviikkona 29.5. on Norssi-Ressu kamppailupäivä. Siitä tulee erikseen aikataulutietoja, jotka laitan tänne blogiin tänään kun ne saan opettajankokouksessa. Torstai 30.5. on helatorstai, joka on kaikille vapaapäivä. Perjantai 31.5. on koulussa juhlapäivä. Tarkempaa aikataulua tulee siitäkin. Lauantaina 1.6. jaetaan todistukset kotiluokassa eli draamaluokassa klo 9.00 alkaen. Jos ei ole itse paikalla, kansliaan voi toimittaa kirjekuoren, jossa on postimerkki päällä. Kanslia postittaa todistuksen kesän aikana.

LO 15.5.2019

Hei Tällaisia asioita: Muistetaan hyvät ja asialliset käytöstavat niin koulussa kuin sen ulkopuolellakin. Keskiviikkona 22.5. koulu päättyy kaikilta LO-tuokioon opettajankokouksen takia. A3-kerroksessa olevat oppilaskaapit siirretään kesän aikana pois nykyisestä paikastaan (luultavasti B1-kerrokseen). Kanslia selvittää keillä nämä kaapit ovat ja pyytävät tyhjentämään ne. Samat kaapit ovat käytössä ensi lukuvuonnakin, mutta eri paikassa.

LO 8.5.2019

Moikka Tällaisia asioita: Muutoksia luokan kokoonpanossa. Norssin päivän 10.5. ohjelma: Päivä alkaa klo 8.45, jolloin oppilaat ja opiskelijat kokoontuvat LO- ja RO-tiloihin. Sieltä siirrytään pikimmiten juhlasaliin, jossa päivänavaus alkaa klo 9. Saliohjelma kestää noin 10.30 asti, jonka jälkeen oppilaat ja opiskelijat siirtyvät työpajoihin. Työpajoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen: suurimpaan osaan työpajoista voi tulla ja mennä vapaasti klo 10.30-12.00, mutta muutamassa työpajassa on maksimiosallistujamäärä, jolloin kyseisiin pajoihin otetaan paikalle ensimmäisenä saapuvat (kts. tarkka ohjelma linkistä ). Lounas on liukuvasti klo 11-13, ja urjheilutapahtumat alkavat klo 12. Luokanohjaajat ja ryhmänohjaajat sopikaa oppilaidenne ja opiskelijoidenne kanssa tapaamisajat ja -paikat päivän aikana siten, että päivä päättyy klo 14. Norssi-Ressu kamppailupäivä keskiviikkona 29.5. Siitä tulee eri ohjeistus! Peruskoulun kevätjuhlapäivä perjantaina 31.5. Todistusten jako lauantaina