Posts

Showing posts from September, 2020

LO 23.9.2020

Heips Tällaisia asioita: Opoilu ensi jaksossa alkaa heti puolikkailla ryhmillä. Eli toisin sanoen: 1. ryhmä keskiviikko 7.10. klo 13.25-14.40: Muut 2. ryhmä maanantai 12.10. klo 14.35-15.50: Gia Wahlroos, Kevät Kurjenpuu, Aurora Taskiran, Akseli Pyysing, Petja Hyvönen, Aël Korpinen, Urho Kinnunen, Elias Lalu, Ilya Taranenko, Salma Salaspuro, Otso Rosenberg, Joël Haumont

LO 16.9.2020

Hei Tällaisia asioita: Huolehtikaa tavaroistanne, ettei ne jää lojumaan käytäville ja sitä kautta ole alttiina esim. varkauksille. Kaapeissa voi säilyttää niitä turvallisesti tai pitää mukana. Kalliita arvoesineitä tai käteistä rahaa ei kouluun kannata tuoda lainkaan. YO-kirjoitusten takia on käytävillä oltava erityisen hissukseen ja esim. luokkien B325, B317 ja B312 edessä ei välituntisin voi odottaa tunnin alkua vaan oppilaat odottavat lasiovien takana ja siirtyvät luokkaan vasta opettajan tultua paikalle. Näin turvataan mahdollisimman hyvät olosuhteet abeille kirjoitusten onnistumiseen. Poistumisharjoitus?

LO 9.9.2020

Hei Tällaisia asioita: Tässä on Markon tekemä kysely koulun yhteisöllisyydestä. Täytetään se LO-tuokiossa! Linkki kyselyyn on TÄSSÄ . Koulun kerhot käynnistyvät taas hiljalleen. Olkaa kuulolla. Korona on täällä edelleen - pidetään tämä mielessä. Rehtorilta: "Ruokailusta on tullut palautetta ettei aikataulua noudateta. Tämä on erittäin tärkeää meidän kaikkien kannalta. Koskee varsinkin 9a ja 9b luokkia, mutta muutoinkin aikataulu on hyvä kerrata kaikkien kanssa."