LO-tuokio 15.8.2018

Moikka

Tässä ihka ensimmäisen LO-tuokion asioita. Varmista, että tiedät mistä jokaisessa on kyse.

  1. Luukki-info. Tiistaina 21.8. ei ole lainkaan normaaleja oppitunteja, vaan lähdemme koko päiväksi Luukkiin leikkimään ja laulamaan. Lähtö on heti aamusta, ja KOULUN PIHALLA ON OLTAVA VIIMEISTÄÄN KLO 8.00! Jotta voit osallistua Luukki-päivään, varmista että olet palauttanut ilmoittautumislomakkeen ja saanut sitä kautta huoltajilta suostumuksen. Jos lupalappua ei ole, Luukkiin ei ole asiaa.
  2. Luukki-varustus. Varmista että varusteesi Luukkiin lähtöön ovat sopivat. Lämmintä vaatetta, sadevaatetta jne. Ruoat tulevat kokonaan koulun puolesta (välipala + lounas) mutta omaita eväitäkin saa toki ottaa mukaan.
  3. Vanhempainilta keskiviikkona 22.8. Luukki-päivän jälkeisenä keskiviikkona on illalla klo 18 alkaen koululla vanhempainilta. Siihen on myös jaettu ilmoittautumislomake, joka pitää palauttaa LO:lle viimeistään perjantaina.
  4. Oppilaskaappeja ei näillä näkymin kuitenkaan saa vielä tällä viikolla. Tämä johtuu siitä, että kaappien avaimia ei ole palautettu ja lukot on pitänyt sarjoittaa uudelleen. Pahoittelut!
  5. Whatsapp-ryhmä.

Comments

Popular posts from this blog

Itsenäisyyspäivän aatto!

LO 9.9.2020