LO 21.8.2019

Heippa

Tällaisia asoita:

  1. Liikuntapäivän ilmoittautuminen! Kipin kapin ilmoittautumaan liikuntapäivään lauantaina 7.9. Pajat löytyvät Wilmasta tai esim. täältä. Sitten ilmoitus minulle siitä, mihin pajaan on ilmoittautunut. Mahdollisista poissaoloista tehdään poissaoloselvitys normaalin kaavan mukaan.
  2. Oppilaskuntatoiminta lähtee taas käyntiin. Tänä vuonna oppilaskuntaa vetävät Vesa Åhs ja Taneli Nordberg. Lisää infoa täältä.
  3. Muistakaa, että maanantaina 26.8. on koulukuvaus! Lisää infoa löytyy täältä. TÄRKEÄÄ: LO-tuokiossa jaetaan valokuvauslaput, jotka tulee olla mukana maanantaina. Lukekaa lappunen tarkasti ja huomatkaa, että ilmoittautuminen kuvaukseen tapahtuu ETUKÄTEEN netissä.
  4. Mahdollisuus ruveta kuvausavustajaksi elokuvaan! Lisää infoa alla:
Hei Taneli,


Löytyisiköhän 8B-luokan oppilaista joukko innokkaita avustajia elokuvan kuvaukseen? Tämä olisi yksi tapa kerätä rahaa luokkaretkikassaan ja samalla hieno kokemus nuorille. Kuvauksesta maksetaan pieni palkkia 100-200 € ryhmän koosta riippuen. Selvitän, kuinka monta hlöä tarvitaan tuohon 200 € palkkioon.

Kuvauksia on kahtena päivänä: ma 26.8. klo 15:30-19 (pieni varaus, saattaa muuttua tunti suuntaan tai toiseen) ja to 29.8. klo 13-16:30. Kuinkakohan moni olisi kiinnostunut ja käytettävissä? Oletan, että tieto tarvitaan aika pian.

Tässä alustava viesti:

Heippa!

Tunnetko 12-15 -vuotiaita? Me etsitään tämän ikäisiä avustajia ensi viikoksi Hamy Ramezanin ohjaaman elokuvan kuvauksiin.

- Ma 26.8. klo 15:30-19 (huom! kellonaika voi vähän muuttua vielä)

- 30 nuorta koulun pihalle
- Kuvauspaikka: Taivallahden koulu Töölössä

- To 29.8. klo 13-16:30 (huom! kellonaika voi muuttua vielä vähän)
- 100 oppilasta koulun käytävälle
- Kuvauspaikka: Taivallahden koulu Töölössä

Elokuvasta lyhyesti:

Ramin Mehdipour (13) nauttii täydellisestä kesästä kuten kuka tahansa nuorukainen. Hän on aloittamassa yläkoulun muutaman viikon kuluttua ja hänen elämänsä pyörii ystävien ja perheen ympärillä. Mehdipourit ovat hakeneet turvapaikkaa Suomesta, mutta heidän hakemuksensa on hylätty. Tämä vaikuttaa Raminin ja hänen perheensä arkeen, mutta uusi koulukausi on alkamassa ja elämän on jatkuttava. Positiivisen elämänasenteensa ajamina Mehdipourit valittavat päätöksestä ja katselevat tulevaisuuteen pystypäin. Viattomuuden ja aikuisuuden kynnyksellä elävä Ramin valmistautuu hyvästelemään lapsuutensa ja löytämään oman äänensä, hänen tapansa tervehtiä maailmaa.

Comments

Popular posts from this blog

Itsenäisyyspäivän aatto!

LO 9.9.2020