Posts

Showing posts from September, 2019

LO 25.9.2019

Hei Tällaisia asioita: Ensi viikolla loppuu 1. jakso ja torstaina 3.10. alkaa 2. jakso. Muistakaapa kaikki jakson loppumiseen liittyvät aikatauluasiat (esim pk:n ylimääräinen koe, lo-tunti, uusi lukkarin mukainen aikataulu käynnistyy to klo 11.35). 8. luokan monialaiset opinnot ovat ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona 1.-2.10. Tästä on tullut Päiviltä eri viesti. Laitan sen vielä tähän: Ensi viikon tiistai 1.10. ja keskiviikko 2.10. ovat 8-luokkalaisilla monialaisten oppimiskokonaisuuksien päiviä, joiden ohjelmasta tulee tässä lisäinfoa. Näiden päivien aikana ei ole lukujärjestyksen mukaisia oppitunteja, vaan me vastuuopettajat olemme kanssanne nämä päivät. Ensimmäisen jakson monialaispäivien teemana on Tutkiva Helsinki. TI 1.10. Koulu alkaa klo 9.45 luokassa B223. Teemme Helsinkiin tai helsinkiläisiin liittyvää tutkimusta ryhmittäin ja päivän päätteeksi esittelemme tulokset. Syömme ja vietämme välitunnit koululla normaalisti. Oppituntien aikana olemme joko luokassa tai j

LO 18.9.2019

Hei Tällaisia asioita: Osallistuva budjetointi - ennakkotietoa tulevasta äänestyksestä 3.10. LO-tunnilla (3. jakson alussa). Helsingissä asukkaita on aktivoitu suunnittelemaan kaupunkia. Ehdotuksista on karsittu monia pois ja jäljellä on toteuttamiskelpoiset suunnitelmat. Tässä linkki Etelä-Helsingin suunnitelmiin. https://omastadi.hel.fi/processes/omastadi-etelainen (klikkaat tältä sivustosta linkkiä SUUNNITELMAT tai mene tälle sivulle https://omastadi.hel.fi/processes/omastadi-etelainen/f/84/ ). Oppilaat äänestävät näistä suunnitelmista mielestänsä parhaimpia lokakuun alussa. Kännykän käyttö continued. Tupakka on kiellettyä ja epäterveellistä.

LO 11.9.2019

Moikka Tällaisia asioita: Tänään keskiviikkona koulu loppuu oppilailla jo viimeistään klo 14.00 opettajien tilaisuuden vuoksi. Muistakaa hyvä ja vastuullinen netin käyttö. Jälki-istunnoista. Terkkatarkustuslaput ovat saapuneet. Jes! Jos määrätty aika ei sovi, asia hoidetaan suoraan terveydenhoitajan kanssa. Monialaiset opinnot jokaisen jakson lopussa - mitä ne ovat? 8B:n jatkoryhmäytyspäivä on perjantaina 4.10. klo 8.30-13.00. Mennään taas Ruoholahteen.

LO 4.9.2019

Heippa Tällaisia asioita: Uudet kummit esittäytyvät! Whippee! Liikuntapäivä ensi lauantaina - onhan kaikki selvää? Pajat ja niiden detaljit löytyvät vielä kerran täältä . Norssin kerhotoiminta on vilkasta. Mene mukaan kerhoilemaan! Tämän vuoden kerhot löytyvät täältä . Ruokalan käytävältä on varastettu pillimehuja kuljetus rullakosta. Pillimehut on yleensä hyvin tarkasti laskettuja, eikä ylimääräisiä ole. Mehut oli tarkoitettu liikuntapäivää varten. Välipalalle mennään vasta valvovan opettajan ollessa paikalla ja häntä odotetaan ala-aulassa ruokalan ulkopuolella. Välipala syödään ruokalassa. Opetusharjoittelijoiden kouluun tutustuminen tapahtuu tämän viikon ke-pe.