LO 25.9.2019

Hei

Tällaisia asioita:

  1. Ensi viikolla loppuu 1. jakso ja torstaina 3.10. alkaa 2. jakso. Muistakaapa kaikki jakson loppumiseen liittyvät aikatauluasiat (esim pk:n ylimääräinen koe, lo-tunti, uusi lukkarin mukainen aikataulu käynnistyy to klo 11.35).
  2. 8. luokan monialaiset opinnot ovat ensi viikon tiistaina ja keskiviikkona 1.-2.10. Tästä on tullut Päiviltä eri viesti. Laitan sen vielä tähän:
    Ensi viikon tiistai 1.10. ja keskiviikko 2.10. ovat 8-luokkalaisilla monialaisten oppimiskokonaisuuksien päiviä, joiden ohjelmasta tulee tässä lisäinfoa. Näiden päivien aikana ei ole lukujärjestyksen mukaisia oppitunteja, vaan me vastuuopettajat olemme kanssanne nämä päivät. Ensimmäisen jakson monialaispäivien teemana on Tutkiva Helsinki.

    TI 1.10.
    Koulu alkaa klo 9.45 luokassa B223. Teemme Helsinkiin tai helsinkiläisiin liittyvää tutkimusta ryhmittäin ja päivän päätteeksi esittelemme tulokset. Syömme ja vietämme välitunnit koululla normaalisti. Oppituntien aikana olemme joko luokassa tai jalkaudumme ryhmittäin lähiympäristöön. Koulupäivä päättyy klo 14.20.

    KE 2.10.:
    Kokoonnumme koulun pihalla klo 8.20, josta jatkamme yhdessä julkisilla Kumpulan kampukselle. Kampuksella tutustumme eri tiedeluokkiin, joissa ohjelmassa on ohjelmointia ja lämpösäteilyyn sekä ilmastonmuutokseen tutustumista. Mukaan saamme eväät koulusta. Päivä päättyy Kumpulassa klo 12.00, jonka jälkeen palaamme yhdessä koululle.

    Huoltajat! Ilmoittaisitteko, mikäli nuorenne saa lähteä päivän päätyttyä suoraan Kumpulasta kotiin.
  3. Ensi viikon PERJANTAINA 4.10. lähdemme jatkoryhmäytymään Ruoholahteen viime vuoden tapaan. Tapaaminen klo 8.30 koulun pihalla. Takaisin koululla ollaan klo 13, jolloin alkavat lukujärjestyksen mukaiset tunnit.
  4. Luokan säännöt!

Comments

Popular posts from this blog

Itsenäisyyspäivän aatto!

LO 9.9.2020